Vacker årstid.

Nog för att man längtar efter vintern och julen, men det är ju också nu en väldigt vacker årstid ute just nu. Hösten är en sån färgglad tid när man ser alla vackra löv och fina dagar då solen står högt på himlen. För mig personligen, så hör hösten till absoluta favoriten. Just nu sitter jag inne med en kopp te, en satsumas & så lite vit Toblerone choklad att mumsa på. Planerar inför vår Halloween middag som vi ska ha första helgen i november.
Och dessutom blir ju julen så underbar just för att man går och längtar dit!
 
Vackra förslag på hur man tar tillvara på hösten.
 
 
 
 

 
 

Grötfrulle!

 
Nu kunde jag inte vänta längre. Därför blev det en skål med risgrynsgröt till frukost imorse! Lite mjölk, socker och kanel och så infann sig den där härliga julkänslan omedelbart.
 
 

Gå-bort-presenter

Gick in på Åhléns häromdagen. De var då i full gång med att få fram alla julsaker. Jag doftade lite på ljus som luktade pepparkaka eller blodapelsin. Himla goda båda två! 69kr gick de på, men jag avvaktade så ingen följde med mig hem denna gången.
 
Annars har de ju lite små förpackningar med bland annat Julte eller påsar med skumtomtar eller blandade polkagrisar. Perfekta gå-bort-presenter om man blir bjuden till glöggmingel eller luciafirande! 49kr kostar de allra flesta.
 
Har ni andra förslag på gå-bort-presenter (förutom blommor) som är mest som en symbolisk sak att ge bort? :)

Pysseltips mottages!

"I ÅR ska jag julpyssla!"
Så tänker jag varje år men så har jag svårt att få till något. Mycket snack men liten verkstad! som det brukar heta ;) I teorin har jag så många idéer men som brukar bli svårt att få till i praktiken, mest på grund av tiden. Eller bristen på tiden ;)
 
Men i ÅR ska jag banne mig julpyssla! Tips på enkla och ej tidskrävande saker man kan göra? Gärna också tips på pyssel med barn då jag har en liten herre på 2 & ett halvt år som gärna vill hjälpa till...
 
/Laddar upp med Panduros senaste katalog och tankar inspiration.

Tjuvar på julen med Loka Pepparkaka

Ute är det höst men i mitt sinne har julen redan börjat ta över. Har redan tjuvlyssnat på julmusik och börjat fundera på julklappar. Någon mer som känner igen sig? :)
 
Köpte hem den här i helgen. Är faktiskt nöjd med smaken. Luktar som varm pepparkaka som står i ugnen :) Sen har jag ju svårt för kolsyrat vatten så när den har blivit lite avslagen kommer den vara mer uppskattad ;)
 
 

RSS 2.0