God natt Oktober.

Sista dagen på oktobermånad. Känns heeelt underbart att vi imorgon kliver in i november, vilket betyder att julen närmar sig med stora steg. December är ju den ultimata mysmånaden!
 
Har ni börjat köpa julklappar ännu? :)
 
Jag har sex stycken paket köpta, som jag har viljat slå in till fina paket hur länge som helst nu! Men jag älskar att slå in paket, därför vill jag spara på det lite, tills det där perfekta tillfället dyker upp :) När det är kallt och isigt ute (snö?), man tänder ljus och sätter på härlig julmusik, och drar fram alla inslagningsprylar och blir helt lycklig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Flipfloppan

5 köpta men ej inslagna. Det är en riktig högtidsstund för mig att slå in dem, så jag sparar tills jag kan lägga dem under granen, vilket vanligtvis blir runt den 1:a Advent...

2012-10-31 @ 21:41:55
URL: http://paradisetvsburen.blogspot.se/
Postat av: Sannas Christmas

Yes, jag har köpt några! Inslagningsprocessen sparar jag dock till december :)

2012-11-02 @ 09:22:11
URL: http://sannaschristmas.blogg.se
Postat av: Lisen

Ja jag har köpt två julklappar, men inslagningen får vänta lite :)

2012-11-04 @ 18:10:37
URL: http://ienvanligvarld.blogg.se
Postat av: olivia

jag har faktiskt nästan köpta alla årets julklappar redan :P Det finns så jäklarns mycket kul på internett så jag bestämde mig för att köpa allt online i år. kommer bli Skönt att slippa julklapps hetsen i butikerna !
för att ta två flugor i en smäll började jag blogga om alla bra och roliga julklappar jag hittade också:P så behöver du lite julklapps inspiration för resten av julklapparna så kan du ta en kik :)

2012-11-08 @ 14:32:21
URL: http://julklappstipsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0