Nu börjas det...

Det är nog såhär dags på året som jag längtar efter julen allra mest. Det är nu jag får alla idéer, all inspiration och alla myskänslor om vad jag vill styra med när december kommer.
 
Precis som tidigare år, så ska denna julen bli bäst! I år ska jag göra ALLT som jag tänkt innan, dvs julbaka & julpyssla som jag sen aldrig riktigt hinner med pga av stress av jobb, studier, fullt upp med familjelivet och så vidare.
 
Har ni hunnit få några julkänsor ännu?
 
Bilder ifrån H&M Winter 2014
 

 

Kommentarer
Postat av: johanna

Jag har fått massa julkänslor, inte minst idag när det är superstormigt och höstigt ute. Då bara längtar jag ännu mer efter julen och allt den har att erbjuda :)

2014-09-22 @ 11:41:34
URL: http://www.arildsdottir.blogg.se
Postat av: Ammie

Här är det massor av julkänslor, blir ju inte mindre när man sitter och julsurfar, tänder doftljus och dricker chai tea latte i soffan. :)

2014-09-22 @ 16:53:36
URL: http://ammies.se
Postat av: Denise - Min Glittriga Jul

Jag har fått en hel del julkänslor och mer blir det för varje dag som går! Älskar den här tiden när man börjar planera, första frosten och julsakerna börjar komma i butikerna, så himla mysigt :)

2014-09-22 @ 18:54:56
URL: http://minglittrigajul.bogg.se
Postat av: Axelina

Jag har faktiskt inte känt så mycket, förrän idag! Jag tror det var kylan som fick mig på rätt bana! Men du har rätt i att det är nu i början man längtar som mest, att få planera och drömma är det bästa! :)

2014-09-22 @ 21:43:25
URL: http://ourchristmas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0